Trip Planner

Items Collected: 0

Plans Created: 0

Rejseinformation : Pas og visum


Udlændinge, som besøger Thailand i forbindelse med forretninger, arbejde, forskning, studier eller medicinsk behandling, skal almindeligvis ansøge om et thailandsk visum på den thailandske ambassade eller generalkonsulatet. Når du besøger Thailand, skal du have et pas i god stand, som er gyldigt i mindst seks måneder efter hjemkomst.

Bor du i Norden, behøver du ikke noget visum, hvis du skal opholde dig i Thailand i mindre end 30 dage. I en periode på seks måneder må du højst opholde dig i Thailand i 90 dage. Hvis du ønsker flere oplysninger om visum, kan du kontakte ambassaden:

Adresse: Den Thailandske Ambassade

Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, København

Tlf.: +45 39625010

Fax: +45 39960680

E-mail: info@thaiembassy.dk

www.thaiembassy.dk

Kontortid

Hverdage: 09.00-12.00 – 13.00-16.00